Monday, November 2, 2015

Aladdin și Covorul Fermecat În Realitate !!!

Cu siguranță toți ați auzit de povestea lui Aladdin și a lămpii sale fermecate. Dacă nu atunci acesta este un personaj al unei povestiri orientale care aparține antologiei ”O mie și una de nopți”. În acestă poveste a lui Aladdin se sugerează că acesta era poseorul unei lămpi fermecate care conținea un duh ce îi îndeplinea orice dorință. Dar lampa nu era singurul obiect fermecat a lui Aladdin, acesta mai avea în posesie și un covor la fel de fermecat care zbura la propriu și îl ajuta să se deplaseze cu rapiditate în orice loc.

Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos este un Aladdin modern al zilelor noastre care trebuie să recunoaștem și-a creat o copie destul de fidelă a unui covor fermecat. După ce a făcut asta a ieșit cu el pe străzile din cea mai mare metropolă americană, New York. Aici a început să se plimbe nestingherit printre mașini și oameni și i-a lăsat pe toți cu gura căscată pentru că nu înțelegeau cum se deplasează.

Covorul fermecat a fost construit într-un magazin de skateboard-uri din New York. Aici i s-a atașat unui skateboard un cadru din pvc pe care a fost montată o pânză roșie asemănătoare unui covor oriental. După ce au realizat ”covorul” magic deplasarea s-a reazilat cu ajutorul unei telecomenzi, iar ”Aladdin” nu a trebuit să depună nici un efort în acest sens.

Tot ce a trebuit să facă personajul nostr îmbrăcat din cap până în picioare precum celebrul personaj oriental a fost să se plimbe nestingherit pe străzile din New York lăsându-i pe ceilalți cu gura căscată și dând senzația în fiecare moment că de fapt plutește pe covorul său fermecat.

No comments:

Post a Comment