Friday, November 6, 2015

LEȘINI DE RÂS !!! Cea Mai Penibilă Nuntă Care A Existat Vreodată !!!

Cred că sunteți de acord cu mine că nunta reprezintă unul dintre cele mai importante momente din viața unui individ. Cel puțin la noi la români aceasta este o adevărată sărbătoare datorită tradițiilor dar și însemnătății ei. Fiecare dintre noi am visat sau visăm la ziua nunții ca la o zi perfectă de care dorim să ne amintim toată viața cu plăcere atât noi cât și cei care au luat parte la această petrecere rude, prieteni, cunoscuți etc.

Dar se întâmplă în viață ca de multe ori când îți dorești un lucru atât de mult acesta să nu fie atât de minunat când îl obții sau în cazul de față când îți dorești o nuntă ca în povești sau măcar o nuntă perfectă e posibil chiar de foarte multe ori ca lucrurie să meargă cu totul și cu totul pe dos și să se întâmple chiar un dezastru.

De aceea vă invit să vizionați imaginile din videoclipul de mai sus pentru că acesta pe lângă o adevărată lecție de viață în sensul în care aminteam mai înainte este și o bine-venită pastilă de râs. Evenimentul a avut loc în Bulgaria țara noastră vecină și deși a vrut să fie o nuntă care îmbină tradițiile vechi cu elemente moderne a reușit să se transforme totul într-o adevărată reprezentație de circ.

După cum puteți vedea toate au mers prost. Artificiile aprinse în momentul în care cei doi miri intră în încăpere, momentul în care aceștia încearcă să ciocnească cupele de șampanie chiar în cinstea lor este și el destul de penibil, iar finalul cu pocnitorile este de-a dreptul monumental, în clipa când am văzut asta am râs în hohote.

No comments:

Post a Comment