Sunday, November 22, 2015

Infractorii Din România Au Găsit O Nouă Metodă De Înșelătorie !!! Fii ATENT Cum Să te Ferești !!!

În România înșelătoriile sunt la ordinea zilei și parcă hoții încearcă să descopere și să perfecționeze astfel de metode din ce în ce mai des. În ceea ce privește conducătorii auto aceștia au devenit din ce în ce mai vizați de asemenea practici de-a dreptul regretabile. Urmărește cu atenție imaginile din videoclipul de mai jos pentru a vedea cum să te ferești de cea mai nouă metodă folosită de infractorii români împotriva șoferilor.

Dacă stăm să ne gândim metodele de înșelăciune la adresa șoferilor pornesc chiar de la o simplă țeapă pe care o poți primi atunci când achiziționezi un autoturism la mâna a doua de la samsarii de mașini. Există însă și așa numita nouă tâlhărie denumită sugestiv ”Metoda de împrumut al telefonului”. După cum veți vedea pe cât de simplu de intuit pare această înșelătorie din ce în ce mai mulți șoferi pică în această plasă.

Așadar dragi șoferi trebuie să știți că persoanele rău-voitoare vă abordează în trafic la geam și vă solicită telefonul mobil invocând că sună un prieten. Mulți dintre conducătorii auto pică în plasa acestora și le dau cu mâna lor telefonul pentru ca mai apoi să se trezească fără el pentru că infractorii fug mâncând pământul cu smartphone-ul acestora.

Așadar doar dacă sunteți sigură că puteți să vă recuperați telefonul de a persoana căruia i-l împrumutați fie și pentru câteva secunde faceți acest gest de bunăvoință altfel încercați să vă feriți pe cât se poate de astfel de solicitări mai ales din partea unor persoane dubioase.

No comments:

Post a Comment