Sunday, November 1, 2015

Și-a Construit Un Costum Cu Aripi - DAR Când Apasă Un Buton Ceva Extraordinar Se Întâmplă !!!

Ce copil nu visează atunci când este mic să poată zbura. Sunt convins că fiecare dintre noi când eram în această etapă a vieții am avut acest vis măreț dar oare câți dintre noi mai credem acum că putem să facem acest lucru cu adevărat. Probabil nici unul. În imaginile din videoclipul de mai jos veți putea vedea ce a făcut o fetiță pentru a-și atinge acest vis.

Alexia Noriega este o adolescentă care s-a făcut recunoscută în întreaga lume datorită faptului că singură concepe și confecționează costume cu aripi din pene recoltate de la păsări reale. Multe dintre costumele confecționate sunt disponibile într-un magazin on-line deschis de aceasta. Chiar dacă acestea nu te fac să zbori cu adevărat faptul că printr-un mecanism ase pot deschide ca și cum ți-ai lua zborul sau le-ai avea atașate la organismul propriu este un lucru unicat și extrem de spectaculos.

Dorința oamenilor de a zbura este ilustrată încă din cele mai vechi timpuri mai ales prin legenda binecunoscută de mulți dintre noi aceea a lui Icar. Aceasta este cea mai bună mărturie a faptului că omul a avut vise mărețe încă din cele mai vechi timpuri, acesta de a zbura reprezentând unul dintre visele supreme. Icar a devenit practic simbolul omului care dorește să ajungă să se depășească pe sine însuși, dar ca de fiecare dată graba și excesul de zel ajung să îi năruie visele.

Cu toate acestea în final omul a reușit să construiască un aparat de zbor care să îl poată înălța de la sol și să îl transporte în cele mai neașteptate locuri dar acest aparat nu au fost doar aripile ci a fost nevoie de un întreg mecanism care să poată propulsa această mașinărie.

No comments:

Post a Comment