Monday, November 23, 2015

A Luat Un AK 47 Și 8 iPhone-uri !!! Fii ATENT Ce Se Întâmplă Când Trage În Ele !!!

În zilele noastre din ce în ce mai multă lume utilizează aproape continuu smartphone-ul fie că vorbesc la telefon, fie că navighează pe internet sau chiar fac poze și filmează cu ajutoru camerei integrate în acesta putem să spunem că aceste dispozitive au ajuns să fie indispensabile în ziua de azi. Dar v-ați gândit vreodată ce se întâmplă dacă tragi cu un AK 47 într-un asemenea smartphone și de câte astfel de aparate este nevoie pentru a opri un glonț?

Pentru acest experiment au fost utilizate 7 iPhone-uri și un Samsung Galaxy S6. Autorul experimentului a vrut să vadă de cate astfel de telefonae poate trece un glont de oțel tras dintr-o pușcă automată sovietică marca AK 47. Rezultatul experimentului i-a întrecut în final orice așteptare.

Se pare că după ce a tras primul gonț la baza telefoaneor glonțul s-a oprit în al cincilea telefon fapt destul de surprinzător pentru bărbat pentru că se aștepta ca glonțul să fie stopat mult mai repede de către carcasele ultra-rezistente ale acestor telefoane. Dar văzând așa a continuat experimentul și a mai tras un glonț.

A doua oară glonțul a reușit în mijlocul telefoanelor să pătrundă printre cinci dintre acestea și să se oprească în al șaselea care destul de afectat a reușit să rămână funcțional și touch-screen-ul să se miște în mod natural. Așadar în ideea în care daca ati fi împușcat și glonțul ar lovi mai întâi telefonul dumneavoastră aveți nevoie de nu mai puțin de șase astfel de dispozitive pentru a vă salva viața.

No comments:

Post a Comment