Thursday, November 19, 2015

A Fixat O Sfoară Cu Picioarele Și A Început Să Tragă De Ea - Pare CIUDAT, Dar E Absolut GENIAL !!!

Internetul este plin de videoclipuri care îți arată acum cum poți să te descurci în propria gospodărie fără să mai dai banii pe obiecte scumpe inutile sau metode care să te ajute să economisești timp și multe altele. În imaginile din videoclipul de mai jos veți învăța să rezolvați o problemă de care cu siguranță v-ați lovit și dumneavoastră. Ați văzut ce neplăcut este să nu aveți la îndemână o foarfecă sau un obiect ascuțit atunci când vreți să tăiați o sfoară mai groasă în două.

Dar iată că acest bărbat s-a gândit să ne arate și care este ieșirea din aceasta situație de-a dreptul stânjenitoare. El a marcat locul de unde vrea să rupă sfoara cu un punct negru cu marker-ul și mai apoi a așezat-o pe aceasta într-o poziție ciudată fixând-o cu picioarele.

În câteva momente cu capătul sforii acesta reușește să separe cele două bucăți cu o ușurință de invidiat. Așadar de acum înainte nu veți mai avea nevoie de foarfecă și veți putea să tăiați în câte bucăți vreți orice tip de sfoară de la cele mai subțiri la cele mai groase. Metoda funcționează și la alte tipuri de materiale nu numai la cele textile.

Sfoara reprezintă un fir care se obține prin împletirea a două sau mai multe fibre fie ele textile sau sintetice și este utilizată de regulă pentr a lega diverse obiecte. Sforile au diferite dimensiuni de la foarte subțiri la foarte groase iar cele din urmă mai poartă denumirea de funii pe când cele subțiri cea de șnururi.

No comments:

Post a Comment