Sunday, November 1, 2015

A Luat Hârtia Igienică Și A Pus-o În Apă La Fiert - Dar Cum O Folosește După E Absolut GENIAL !!!

Hârtia igienică este unul dintre cele mai folosite produse din întreaga lume. Utilitatea ei nu are rost să mai fie dezbătută este știută bineînțeles de toți dintre dumneavoastră, dar cu siguranță există un domeniu la care nu vă așteptați ca aceasta să fie într-adevăr utilă și foarte folosită. Urmăriți imaginile din videoclipul de mai jos și veți vedea ce lucruri minunate pot să iasă dintr-o banală hârtie igienică.

Când am auzit că pune la fiert un sul de hârtie igienică m-am gândit oare de ce vrea să îl strice dar după cum veți vedea în urma utilizării acestei hârtii fierte a rezultat o rochie de mireasă cum foarte rar vezi din materiale mult mai costisitoare. Moda aceasta a rochiilor de mireasă făcute cu ajutorul hârtii igienice se pare că prinde din ce în ce mai mult teren în detrimentul celor clasice.

O rochie într-adevăr fermecătoare pentru mirese poate fi așadar creată și dintr-un material extrem de ieftin și să stea la fel de șic. Așa este intitulat și concursul anual din Statele Unite ale Americii ”Ieftin dar șic” unde creatoare amatoare își pot pune în valoare talentul utilizând ca material hârtia igienică. Un astfel de concurs are un premiu de 10.000 de dolari iar de anul acesta câștigătoarei i se va pune în vânzare rochia creată de către un celebru magazin de rochii din New York.

Așadar se pare că arta creației poate fi pusă în valoare chiar și prin procedee și cu materiale de la care nu ne-am fi așteptat niciodată și se pare că nu trebuie să fie scump pentru a ne încânta privirile. O asemenea rochie după cum puteți vedea ne poate uimi prin fantezie și eleganță.

No comments:

Post a Comment