Wednesday, November 11, 2015

Cele Mai Șocante Momente Surprinse În Direct La TV !!!

În secolul trecut televiziunea a fost probabil una dintre cele mai mari descoperiri ale acestuia. Cu ajutorul ei lumea a putut să afle și să vadă lucruri la care accesul până atunci era aproape imposibil. Odată cu apariția internetului rolul televiziunii cel puțin în zilele noastre pare să își piardă din însemnătate dar și așa aceasta încă mai ocupă un loc important în viața oamenilor.

În ceea ce privește momentele importante care se petrec în lumea întreagă televiziunile au fost mereu prezente în cele mai fierbinți locuri de unde am putut vedea imagini în direct cu tragedii dar și momente de reală bucurie. În cele ce urmează vă invit să priviți un scurt montaj cu cele mai șocante momente surprinse de camerele televiziunilor chiar în direct în timpul transmisiunilor.

Dintre acestea probabil cu impactul cel mai puternic au fost cele în care al doilea avion deturnat de teroriști a lovit unul dintre turnurile gemene din New York. Acea zi probabil va rămâne tipărită în mintea multora și datorită acestor imagini cu adevărat inedite care te lasă fără cuvinte.

Un alt moment de-a dreptul revoltător și tragic este cel al asasinării președintelui american J.F. Kennedy care aflat într-o vizită de lucru într-unul din statele americane a fost asasinat în timp ce se afla în mașina prezidențială alături de soția sa și de gărzile de corp. Voi ce părere aveți care este din punctul vostru de vedere cel mai șocant dintre aceste 10 momente surprinse în direct la TV.

No comments:

Post a Comment