Friday, November 6, 2015

Ești Bărbat? Trebuie Să Vezi Asta !!! Cum Să Te Porți Cu O Femeie Materialistă !!!

În societatea zilelor noastre accentul nu se mai pune cum ar trebui în orice caz pe persoana în sine ci pe partea materială a acesteia. Așadar există situații de tot felul în care oamenii sunt catalogați după hainele pe care le poartă, după mașinile pe care le conduc, după banii pe care îi au dar se pierde din vedere un aspect extrem de important persoana în sine. Imaginile din videoclipul de mai jos vă vor arăta o situație des întâlnită în ziua de azi și sunt convins că veți fi de acord cu mine că o astfel de abordare este total greșită.

Experimentul social a fost pus în practică de un video-blogger din Statele Unite ale Americii. Acesta a închiriat un Lamborghini pentru situația în speță și a ieșit în oraș cu el. A parcat la marginea unui trotuar și s-a dus la două fete care se aflau în zonă și discutau.

În momentul în care acesta s-a prezentat respectuos, fetele l-au măsurat din cap până în picioare și văzând că este îmbrăcat obișnuit nici nu au catadicsit să îl prea bage în seamă. Văzând cele întâmplate bărbatul a plecat cu coada între picioare și s-a suit în Lamborghini-ul său de lângă trotuar. Dar de aici începe și toată povestea.

Una dintre cele două fete văzând ce mașină are s-a dus repede și i-a spus că dacă aceea este mașina lui ar avea timp pentru o ieșire cu el. Bărbatul a invitat-o atunci să urce alături de el și aceasta s-a reprezit lacomă către portiera bolidului, dar suripriză nu a fost lăsată să urce ba mai mult a fost chiar batjocorită pentru atitudinea de femeie ultra-materialistă pe care a avut-o cu puțin timp în urmă.

No comments:

Post a Comment