Wednesday, November 4, 2015

Un Grup De Turiști Stăteau Pe Faeză Și Priveau Valurile Agitate - În Câteva Secunde Totul Se Transformă În Dezastru

Există o vorbă din bătrâni care spune că niciodată nu trebuie să te pui cu mama natură. Mulți ar putea să ia în derizoriu aceste cuvinte dar vă asigur că ele sunt cât se poate de adevărat dovadă stau atâtea catastrofe care s-au petrecut în decursul timpului pe pământ. Dar pentru a vă convinge că așa este cu imagini concrete vă invit să priviți videoclipul de mai jos pentru a vedea ce înseamnă să te pui cu natura înfuriată.

După cum se poate observa imaginile sunt capturate de un turist care a văzut că marea este destul de tulbure și probabil a vrut să surprindă câteva cadre spectaculoase. În fața acestuia mult mai aproape de apa învolburată se aflau pe faleză alte câteva grupuri de turiști care erau de asemenea fascinați de fenomenul care are loc chiar sub privrile lor.

Se pare că nimeni nu și-a pus problema ce se întâmplă dacă valurile scapă de sub control, oare mai este sigur în acel caz să se situeze chiar acolo în apropierea lor? În câteva secunde aveți și răspunsul. Bineînțeles că nu apa nu iartă pe nimeni și mătură toată faleza plină de turiști în cale. În final totul se putea transforma într-o tragedie de proporții asta pentru că aceștia nu au respectat natura neliniștită din jurul lor și au vrut să se captureze imagini cât mai apropiate cu învolburarea ei.

Așadar aveți mare grijă atunci când vreți să surprindeți asemenea momente spectaculoase poate în timpul unei furtuni, poate în timpul unei inundații sau oricare alt fenomen al naturii extrem. Trebuie să luați în considerare că vă puteți transforma în victima acesteia în mai puțin de o clipă.

No comments:

Post a Comment