Tuesday, November 3, 2015

Bulangiu Asta Încearcă Să Fure De La ”Omul Statuie” - Privește Cum REGRETĂ INSTANT

În marile orașe ale lumii și nu numai este plin de artiști stradali care încearcă prin talentul lor să îi binedispună pe trecători și în același timp să se susțină și ei financiar prin bunăvoința acestora. Așadar pentru câțiva gologani aceștia îndură de multe ori ploaia, frigul și chiar umilința oamenilor mai răi. În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea cum acest bărbat are de îndurat o adevărată umilință dar lucrurile în final iau o întorsătură neașteaptată.

În timp ce se afla în fața unui cinematograf în cea mai mare metropolă din Statele Unite ale Americii, New York, acest bărbat care imita în timpul zilei o statuie adunase în cutia din fața sa câțiva bani pentru că i-a distrat pe trecătorii care l-au văzut în ziua aceea. Chiar cu câteva minute înainte să plece din locul acela un incident neplăcut avea să se întâmple.

Un șmecheraș aflat în trecere a văzut cutia bărbatului în care erau adunați câteva zeci de dolari și s-a aplecat pentru a îi lua și a fugi cu ei. Omul statuie nu a putut să rămână impasibil la această umilință și a luat imediat atitudine asta pentru că altfel ar fi rămas fără mâncare pentru el și familia lui la sfârșitul acelei zile.

Acesta i-a aplicat un procedeu demn de luptele MMA hoțului și l-a trimis instant la pământ cu această lovitură. Imediat după aceea hoțul a ridicat mâna împăciuitor dar bărbatul care urma să fie păgubit nici nu a dorit să audă așa ceva rămânând să îl certe pe acesta pentru nesimțirea și gestul nesăbuit de care a putut să dea dovadă.

No comments:

Post a Comment