Tuesday, November 3, 2015

Ultima Melodie Cântată De Trupa ”Goodbye To Gravity” Înaintea Dezastrului Din Clubul COLECTIV !!!

Zi după zi apar noi imagini din seara de vineri 30 octombrie 2015, una dintre cele mai negre seri dacă nu chiar cea mai neagră a ultimelor două decenii și jumătate. Chiar înainte de a izbucni nefericitul incendiu au fost filmate imaginile din videoclipul de mai jos cu melodia celor de la Goodbye to Gravity ”The Day We Die”.

Imaginile sunt de-a dreptul tulburătoare chiar dacă nu prezintă urme de violență. Acestea au o încărcătură emoțională deoarece mulți dintre cei aflați în fața scenei au fost printre cei care au decedat sau se află în stare foarte gravă cu posibilități minime de supraviețuire într-unul dintre spitalele bucureștene.

Dureros este și faptul că doi dintre cei pe care îi vedeți cântând pe scenă, mai precis cei doi chitariști ai formației sunt printre primii care au decedat, iar ceilalți membrii în frunte cu solistul se zbat încă între viață și moarte. Ceea ce trebuia să fie o zi a bucuriei și a sărbătoririi lansării ultimului album al formației s-a transformat într-o adevărată catastrofă după cum ați putut vedea și dumneavoastră.

Rămân astfel aceste imagini care probabil vor dăinui pentru totdeauna în memoria celor care s-au aflat acolo și care au pierit în urma nefericitului incident provocat de câteva banale artificii după cum se poate vedea și pe imaginile acestea. Dumnezeu să-i ierete pe cei care s-au stins în clubul Colectiv iar pentru cei ce au rămas în viață putere de luptă pentru a se reface complet. Distribuie și tu acest videoclip ca un ultim omagiu adus celor care s-au aflat în acea seară acolo și apar în această filmare.

No comments:

Post a Comment