Sunday, November 22, 2015

Cea Mai Mare Capcană A Secolului !!! Urmarește ATENT Și Vezi Dacă Și Tu Ai Fost Păcălit !!!

Apa este unul dintre elementele care sunt indispensabile vieții indiferent de forma care o îmbracă aceasta. Apa este un lichid care nu are culoare, nu are gust și nu are miros. Din punct de vedere chimic apa este compusă din două elemente extrem de cunoscute hidrogenul și oxigenul. Ea este probabil una dintre substanțele cele mai des întâlnitre pe Terra, aceasta alcătuind și un învelși denumit hidrosferă.

Toate ființele vii de pe suprafața Pământului depind în mod direct de apă aceasta fiind un element vital pentru procesele ce au loc la nivelul metabolismului organismelor. La oameni apa reprezintă peste 70% din greutatea corpului. Așadar oamenii sunt sfătuiți pentru o bună funcționare a corpului să consume cantități cuprinse între doi și șapte litri de apă pe zi.

Populația în creștere a planetei a dus la o criză a apei potabile la nivel mondial. Problema aceasta este una sensibilă avânt în vedere importanța apei și se încearcă rezolvarea ei prin mai multe mijloace. Industria apei îmbuteliate a căpătat un rol extrem de important în ultimele zeci de ani. În imaginile din videoclipul de mai sus veți fi puși la curent cu practicile pe care companiile din aceasta industrie le practica și cu ce agresivitate se implică în viața comunităților de pretutindeni.

Practic putem spune că oamenii, consumatorii, sunt doar niște pioni care trebuie să achiziționeze aceasta resursă inepuizabilă care este apa și care a fost transformată într-o adevărată marfă. Conceptul care leagă apa de sănătate a fost exploatat la maxim de către comapnii care atribuire apei îmbuteliate noțiunea de sănătate adevărată.

No comments:

Post a Comment