Tuesday, November 3, 2015

Șoferul De TIR Este EROU - Fii ATENT Cum Evită O Tragedie În Ultimul Moment !!!

De multe ori am auzi vorbe nu prea plăcute despre șoferii profesioniști care mânuiesc zi de zi volanul unei mașini capabile să transporte câteva tone de marfă. Acești șofer de TIR sunt blamați de ceilalți participanți la trafic probabil pentru că îi intimidează mărimea mașinilor lor. Dar după ce veți urmări imaginile din videoclipul de mai jos veți realiza că aceștia nu sunt chiar personajele negative în trafic, ba de multe ori sunt adevărați eroi.

După cum vă spuneam o astfel de mașină cântărin foarte multe tone este într-adevăr să-i zicem așa o sperietoare pentru un autoturism de dimensiuni mici, gândiți-vă că vedeți un astfel de TIR îndreptându-se spre dumneavoastră cu viteză mare este într-adevăr o imagine pe care nu ți-ai dori-o la volan, dar ca și în cazul de față incidente în trafic se întâmplă în fiecare zi.

Acest șofer de tir îl vede în ultima clipă pe căscatul cu dubă care încearcă de pe banda din mijloc să semnalizeze și să se încadreze pentru a face dreapta. În acel moment șoferul tirului frânează destul de puternic dar distanța fiind mică se îndrepta direct în spatele dubei și ar fi rezultat cu siguranță un accident destul de neplăcut.

Dar spiritul de observație al șoferului de tir face ca acesta să găsească o breșă în traficul aglomerat și în ultima clipă reușește să depășească prin dreapta dubița ne avariind nici o altă mașină care participa în traficul de pe autostrada cu pricina. Voi ce părere aveți despre un astfel de șofer merită el titulatura de erou pentru cum a rezolvat această situație limită ?

No comments:

Post a Comment