Wednesday, November 11, 2015

O Chinezoaică I-a Ținut Pe Jurați Cu Sufletul La Gură - Când Am Văzut Finalul Am Rămas FĂRĂ CUVINTE !!!

Oameni talentați sunt peste tot în lume în diverse domenii, dar ceea ce face diferența între un om talentat și unul extraordinar este munca pe care acesta o depune pentru a-și perfecționa talentul și a deveni din ce în ce mai bun pe zi ce trece în ceea ce face. Exemplul cel mai concret îl veți vedea în ceea ce urmează în imaginile din videoclipul de mai jos în care o chinezoaică le dă juraților o adevărată lecție.

Rong Niu este o femeie originară din China în vârstă de doar 43 de ani. Acesta a participat la preselecțiile emisiunii-concurs ”America's got talent” cu un număr pe care nu l-am mai văzut și sunt convins că nu îl vom mai vedea vreodată în cadrul unei asemenea emisiuni. Aceasta le-a zis juraților că talentul ei este acrobația dar nu au crezut-o până când nu au văzut ce poate să facă cu adevărat.

După cum ați putut observa reprezentația are loc pe un monociclu pe care este foarte greu să îți ții echilibrul în mod obșinuit. Dar când a mai pus și câteva castroane ceramice pe cap pentru echilibru atunci chiar am zis că nu poate fi adevărat așa ceva. Și totuși numărul nu s-a oprit aici ba mai mult i-a cerut gazdei acestei emisiuni să-i mai aducă și mai multe castroane.

Rând pe rând aceasta a făcut câteva acrobații de mare efect ridicând practic atât juriul cât și întreaga sală în picioare cu talentul și priceperea ei. Aceasta a recunoscut că un astfe de moment artistic are nevoie de foarte muncă în spate dar când faci ceea ce îți place nici un sacrificiu nu poate fi prea mare.

No comments:

Post a Comment