Wednesday, November 4, 2015

NU CREEED !!! Câinele Care Joacă Ping-Pong Cu Stăpânul !!!

Se știe că cel mai bun prieten al omului este câinele. Încă de când a fost domesticit în istorie acesta a ajutat la diverse activități gospodărești și nu numai. Astăzi au ajuns ca aceștia să muncească în multe situații cot la cot cu oamenii ba mai mult să rezolve anumite probleme pe care aceștia nu sunt capabili să le ducă la bun sfârșit. Totodată câinii au început să participe alături de stăpânii lor la diferite competiții sportive speciale.

Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos este însă mult peste puterea mea de percepție, dar arată cât de mult a avansat această relație îndre câine și om. Dacă recunosc am mai văzut câini înotând sau alergând pentru mine a fost un adevărat șoc să văd acest câine jucând ping-pong cu stăpânii.

Chiar dacă pare la prima vedere că îi este dificil să țină paleta de ping-pong în gură, acest cățel trece rapid peste dificultăți și încearcă să returneze cu cât mai multă acuratețe loviturile primite dinspre partea cealaltă a fileului dată de stăpânul său. Trebuie să recunoaștem că în câteva dintre cazuri acesta se descurcă admirabil poate chiar mai bine decât ar face-o un începător în ale acestui sport.

Tenisul de masă este un sport care a căpătat destul de mulți adepți în ultimii ani asta datorită costurilor destul de reduse pentru practicarea lui. El este foarte popular în zona asiei de est unde este bine cunoscut faptul că se găsesc cei mai talentați jucători în ale tenisului de masă.

No comments:

Post a Comment