Monday, November 9, 2015

Reacția Acestor Căluți Nou-Născuți Când Întâlnesc Primul Om În Viața Lor Este De Neprețuit !!!

Urmăriți imaginile acestui videoclip de-a dreptul înălțător care au în prim plan o familie de căluți. Se poate observa cum mămica are grijă de cei doi gemeni Lisa și Fien îi alăptează și se joacă cu ei. Cei trei fac parte dintr-o rasă belgiană de cai a căror dimensiuni sunt dintre cele mai impresionante din această specie.

Chiar dacă sunt veniți pe lume de doar câteva zile dimensiunile lor nu par să zică acest lucru asta datorită staturii pentru care sunt recunoscuți acești cai belgieni dar mai mult decât atât nici gesturile acestora și bucuria cu care se joacă în jurul mamei nu ne arată că aceștia au văzut lumina zilei de puțin timp. Joaca lor îți va crea un sentiment de voioșie și liniște dar în momentul în care apare fetița și intră în contact pentru prima oară cu o ființă umană atunci cu siguranță ți se va topi inima.

Fetița se joacă cu aceștia cu atât de multă bucurie încâte nu au nici o reacție nepotrivită atunci când se află în preajma lor, deși la o vârstă de doar patru zile aceștia ar trebui să fie mai speriați și nu atât de prietenoși. Și mămica se bucură de mângâierile fetiței arâtând încă odată de ce este atât de strânsă relația dintre om și cal după cum se știe chiar și din cele mai vechi timpuri.

Calul i-a ținut companie omului și l-a ajutat în diferitele momente ale vieții din perioada preistoriei aceștia erau folosiți mai ales pentru muncile agricole iar mai târziu i-au ajutat pe oameni să se deplaseze sau să cucerească noi și noi teritorii prin război. Așadar după ce a fost domesticit de om relația dintre aceștia a devenit una care rar se întâlnește între om și animal.

No comments:

Post a Comment