Monday, November 9, 2015

A Crăpat Un Buștean În 4 Bucăți Și A Pus Un Fier Ciudat Peste - Când Am Văzut Ce Iese La Final Am Rămas Fără Cuvinte !!!

Dacă ești mare amator de drumeții atunci cu siguranță nu vrei să scapi imaginile din videoclipul de mai jos. Acestea îți pot salva excursia și vei reuși să scutești resurse cum ar fi lemne de foc, timp și altele doar folosind metoda pe care o veți vedea la acest bărbat de a improviza cel mai eficient foc cu minimum de efort din toate punctele de vedere.

Pentru a putea să faceți întocmai un asemenea foc eficient aveți nevoie de o buturugă de dimensiuni medii pe care va trebui să o despicați în 4 părți cu un topor, exact cum ați tăia lemnele pentru focul obișnuit. După aceea luați o bucată de fier în formă de cerc și așezați-o deasupra celor 4 părți având grijă ca între ele să rămână un anumit spațiu. Pentru a fixa bucata de fier de deasupra folosiți 4 tije pe care le veți prinde în dreptul fiecărei bucăți de lemn pentru a nu avea neplăceri în timpul gătitului sau atunci când arde lemnul aproape în totalitate.

Având toate acestea puse la punct într-un loc în care trebuie să vă asigurați că nu dați foc vegetației și că nu îl scăpați de sub control, puteți să puneți ziare, hârtii în spațiile rămase libere între bucățile de lemn și apoi să dați drumul la foc. În momentul când bușteanul s-a aprins atunci puteți să puneți tigaia pe cercul de fier și să începeți să gătiți.

Puteți profita de această metodă și veți observa că gătitul se va desfășura într-un timp record fără să mai fiți nevoiți să aprindeți de mai multe ori focul. Un singur buștean este suficient pentru a găti 3-4 feluri diferite de mâncare într-o tigaie astfel că vă va scuti evident în primul rând de costuri dar și de timpul pe care l-ați consuma pentru fiecare foc aprins în parte.

No comments:

Post a Comment