Friday, November 6, 2015

Ce Se Întâmplă când ”Muntele” Din Game of Thrones Luptă Contra Unui Campion UFC de Două Ori Mai Mic

Cred că toată lumea îl cunoaște pe Haftor Julius Bjornsson asta datorită rolului său din serialul Game of Thrones. Dar e posibil ca mulți să nu știe că gigantul de 2 metri și 10 centimetri și greutatea de 190 de kilograme se clasează de câțiva ani buni în top 3 cei mai puternici oameni din întreaga lume la campionatul mondial destinat acestora.

Conor Anthony McGregor poate fi un nume care nu sugerează nimic celor mai mulți dintre dumneavoastră, dar împătimiții sporturilor de contact știu că aceasta este unul dintre cei mai mari sportivi ai planetei în aceste discipline. Mai precis el este numărul unu mondial în clasamentul UFC Interim Featherweight. Așadar tânărul de doar 27 de ani originar din Dublin, Irlanda are o experiență vastă în ceea ce privește bătăile dintre cele mai dure după cum știți că sunt cele în cușcă.

Dar iată că cele două personaje de care vă aminteam se întâlnesc față în față într-unul dintre cele mai interesante antrenamente le-aș numi. După cum se poate observa cu ochiul liber ”Muntele” este de două ori mai mare decât Conor McGregor dar asta nu înseamnă că poate ieși neapărat câștigător. De multe ori în sporturile de contact contează tehnica folosită și loviturile bine aplicate în zonele considerate vulnerabile ale corpului.

Este o plăcere să urmărești la treabă chiar dacă în antrenament două elite ale sportului mondial, doi oameni care s-au antrenat din greu pentru a ajunge în top în disciplinele la care concurează. Vă invit să urmăriți integral aceste imagini și dacă v-au plăcut să le distribuiți și prietenilor mai departe.

No comments:

Post a Comment