Friday, November 6, 2015

Ce Alegi Între O Fată Frumoasă Și Un Lamborghini ?

Se știe că unele dintre cele mai întâlnite pasiuni ale bărbaților sunt femeile frumoase și mașinile puternice. Dar gândiți-vă pentru cei mai indeciși atunci când au de ales dintre cele două cât de dificil este. În imaginile din videoclipul următor veți vedea o farsă gândită în așa fel încât să testeze ce ar alege într-o situație neprevăzută un asemenea bărbat: oare alege să rămână cu mașina sau va fi lacom și va alege fata?

JoshPalerLin cu 1 milion și jumătate de subscriberi este unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de farse de pe Youtube. Canalul său a adunat în cei 5 ani de zile de când a fost lansat aproape 200 de milioane de vizualizări datorită farselor sale extrem de bine realizate și care au avut de fiecare dată câte un subiect extrem de interesant.

Esta cazul și farsei de astăzi care vrea să sugereze lăcomia uni bărbat atunci când vine vorba de o fată frumoasă. ”Victima” a fost rugată să fie atent la Lamborghini-ul decapotabil al unui bărbat. Aceasta a acceptat rolul ba chiar a vrut să imortalizeze momentul făcând câteva poze cu superba mașină de sute de cai putere.

Problema apare însă în momentul în care o fată frumoasă scapă un teanc de hârtii chiar în fața lui și acesta sare imediat în ajutorul ei. O clipă de neatenție în decolteul acesteia și mașina a fost furată de către un complice. Vă dați seama că nu poți să prinzi din urmă un Lamborghini nici dacă esti Usain Bolt. Norocul lui apare în final odată cu mașina și dezvăluirea că totul a fost o farsă. Acesta a recunoscut că pur și simplu nu putea să lase o fată neajutorată să se descurce singură.

No comments:

Post a Comment