Thursday, November 19, 2015

I-a Lăsat Pe Jurați Fără Cuvinte Cu Vocea Lui - Dar Stai Să Vezi Ce Face Simon Cowell După !!!

Saptămână de săptămână pe internet devine câte un videoclip viral cu unul dintre concurenții de la un show de televiziune precum ”The Voice”, ”Got Talent” sau ”X Factor”. La aceste emisiuni concurs au început să se înscrie din ce în ce mai mulți concurenți cu adevărat talentați. Este cazul și al tânărului pe care îl veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos, vă dau cuvântul de onoare că vocea lui este cu adevărat de aur, iar acest lucru se va vedea și în final când va avea parte de cea mai mare surpriză din partea lui Simon Cowell.

Bărbatul de doar 26 de ani pe numele său Calum Scott s-a prezentat extrem de timid în fața juriului format din patru membri ai juriului. Acesta aproape că a putut să se prezinte și să lege două, trei vorbe când a intrat pe scenă, dar ceea ce a urmat nu va mai avea nevoie de nici o vorbă pentru că pur și simplu te lasă fără cuvinte a fel cum i-a lăsat și pe jurați.

Bărbatul a început să interpreteze o celebră piesă într-un ritm mai încet fapt ce l-a făcut să-și scoată în evidență în fața audienței toate calitățile sale vocale remarcabile și să fie la sfârști aplaudat atât de public cât și de cei patru jurați în picioare cu un entuziasm care rar se vede pe chipul acestora. Dar asta nu a fost totul surpriza abia acum apare când din senin cel mai de seamă jurat de la masă Simon Cowell face un gest neașteptat și apasă butonul din centru mesei, buton ce îl trimite pe Calum Scott direct în semifinalele competiției.

Este evident că emoțiile l-au copleșit pe bărbat când a văzut ce se întâmplă și că acum va avea de pregătit momentul din semifinale, moment ce îl poate aduce atât de aproape de marele premiu consistent pus la bătaie de organizatorii emisiunii ”Britain's got Talent”.

No comments:

Post a Comment