Monday, November 9, 2015

Cea Mai Lungă Parolă Pentru Telefon - Cu Asta Nu Ți-l Poate Debloca Nimeni

În ziua de azi telefonul mobil a devenit indispensabil într-o societate în care comunicare este din ce în ce mai dezvoltată. Așadar este greu să ne mai imaginăm viața de acum înainte fără un astfel de dispozitiv fie el și unul clasic fără prea multe funcții în afară de cea pentru care a fost creat de la început.

Dar să recunoaștem că mulți atunci când își aleg un telefon optează pentru un smartphone pentru a putea să comunice prin toate căile posibile de comunicare inclusiv internet, pentru a putea să deschidă orice fișier recepționează în interiorul unui mail sau prin alte surse, pentru a capta o imagine sau a înregistra un moment amuzant. Așadar smartphone-ul probabil este una dintre cele mai mari descoperiri ale secolului 21.

Acestea au diferite sisteme de securitate cu care vin din fabrică de la clasica parolă pentru deblocare până la amprenta vocală sau a mâinilor. Dar mulți spun că acestea pot fi cu ușurință sparte. Sper să vă schimbați părerea după ce veți urmări imaginile din videoclipul acesta și veți vedea că există oameni care de teama ca cineva să nu le pătrundă în telefon aleg cele mai neobișnuite parole.

În timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun acest bărbat și-a scos smartphone-ul din buzunar și a tastat ceea ce cred eu că este cel mai greu de ținut minte cod de deblocare pe care l-am văzut vreodată. După câteva secunde bune de tastat rapid difre diferite, acesta a fost deblocat.

No comments:

Post a Comment