Monday, November 9, 2015

A Tăiat O Lămâie În Două Și a Pus-o În Cuptor - Când Am Văzut Rezultatul Am Zis Că Nu-i Adevărat!!!

Curățarea obiectelor electrocasnice este de multe ori sâcâitoare dar iată că puteți face acum acest lucru fără să mai folosiți produse chimice care vă pot dăuna organismului după folosirea lor. Tot ce trebuie să faceți este să urmăriți imaginile din videoclipul de mai jos și veți afla câteva sfaturi utile în curățarea cuptorului cu microunde și a multor alte locuri din bucătărie folosind doar una dintre cele mai des întâlnite fructe într-o casă și anume lămâia.

Lămâiul este un arbust din familia Rutaceae care este originar din Asia și care este în permanență verde. Acesta poate ajunge la înălțimi cuprinse între 5 și 10 metri. Lămâiul produce un fruct care atunci când este copt pe deplin are o formă de sferă alungită și culoarea cojii galbenă sau chiar verde. Acest fruct este cules în emisfera de nord a planetei noastre abia toamna foarte târziu.

Lămâia este estrem de bogată în acizi și vitamina C. Principala sa utilizare este cea în scopuri culinare. Sucul de lămâie fiind foarte căutate dar și celelalte componente ale acesteia sunt utilizate în bucătărie atât coaja cât și pulpa. Pe lângă utilizarea aceasta lămâia are și utilizări neculinare cum ar fi pentru curățarea diferitelor obiecte care se află în gospodărie de la electrocasnice la obiecte sanitare și nu numai.

Lămâia se folosește mai ales în asia în scopuri medicinale. Medicina tradițională indiană spre exemplu folosește cu preponderență lămâia pentru vindecarea diverselor boli. Lămâiul a ajuns să fie cultivat în Europa foarte târziu mai precis în secolul 1 d. Hr. Primul loc unde s-a realizat o plantație de lămâi fiind în zona din sudul Italiei de la acea vreme.

No comments:

Post a Comment