Friday, November 6, 2015

Un Fotbalist Are Un Gest Inexplicabil La Adresa Arbitrului - Dar Stai Să Vezi Când Se Ridică Acesta Nervos De Jos

Fotbalul este probabil cel mai mediatizat sport la nivelul întregului mapamond. Acesta are fani în toate țările din întreaga lume și sute de milioane de practicanți fie ei profesioniști sau amatori. În ultimii ani sumele investite în acest sport au ajuns la valori exorbitante asta mai ales datorită implicării zonei arabe în acest fenomen, petrodolarii ajutând cluburile cu tradiție să se ridice și să clădească adevărate echipe de elită.

Anglia a rămas însă țara în care fotbalul este ceea ce era și în urmă cu câteva decenii și anume un spectacol la care participi indiferent de cine intră în teren. Asta este și explicația pentru infrastructura impresionantă existentă la nivelul cluburilor din eșaloanele inferioare.

Și pentru a vedea că în Anglia chiar este un spectacol fotbalul vă invit să vedeți imaginile din timpul unui meci care a avut loc pe pământ englezesc. Se pare că arbitrul a avut chef de glume chiar în timpul meciului a interceptat mingea și a început să dribleze jucătorii din teren. Unul dintre aceștia enervați de atitudinea fluierașului s-a dus și i-a băgat o alunecare care l-a trimis direct la pământ.

Arbitrul nu a zăbovit mult jos în iarbă, iar în momentul în care s-a ridicat s-a dus nervos spre jucător și l-a bruscat trimițându-l de asemenea la pământ. Este evident că acest moment a fost unul regizat și gustat din plin de publicul prezent care i-a ovaționat cu aplauze pe cei doi. Atmosfera aceasta de real spectacol ne face să ne gândim oare când vreodată vom fi și noi la fel de destinși și vom învăța că sportul înseamnă cum îi spune și numele sportivitate.

No comments:

Post a Comment