Tuesday, November 3, 2015

O Șoferiță Îi Taie Calea Și Începe Scandalul - Dar Fii ATENT Ce Începe Să Facă Când Vede Că E Filmată !!!

Scandalurile între șofer în trafic sunt la ordinea zilei peste tot în lumea întreagă. Acestea apar mai ales datorită nervozității acestora și lipsei de răbdare precum și pentru că ne stă în natura umană să nu trecem cu vederea așa ușor greșelile celor din jurul nostru. Ceea ce veți vedea însă în imaginile din videoclipul de mai jos este ceva unic în acest sens, asta deoarece te-ai fi așteptat ca un bărbat să facă asemenea gesturi nicidecum o șoferiță atât de tânără.

Incidentul s-a produs într-o intersecție din Statele Unite ale Americii în ziua de 17 octombrie 2015. Se pare că șoferul care se afla la volanul mașinii din care a fost făcută filmarea ar fi greșit în fața șoferiței camionetei. Acesta și-a continuat liniștit deplasarea mai ales pentru simplul fapt că nu exista nici o pagubă materiale deci nu era obligat să oprească și să continue conflictul.

Dar femeia nu s-a lăsat mai prejos și l-a alergat pe acesta până l-a ajuns la semafor unde i-a blocat trecerea cu mașina ei mult mai mare în dimensiuni. De aici a îmceput adevăratul specacol. Aceasta s-a dat furioasă jos din mașină și a început să-i înjure pe cei aflați în mașină. Ba mai mult la un moment dat aceasta a scuipat pe capota mașinii și a vrut să urce să plece mai departe dar și-a dat seama că este filmată din interior.

Acest lucru a enervat-o și mai tare și după ce a mai aruncat câteva înjurături a început să se mângâie în fața camerei și să facă gesturi obscene. Șoferul nu a mai rezistat și a sunat la poliție dar până la sosirea unui echipaj femeia a plecat și a continuat drumul mai departe.

No comments:

Post a Comment