Thursday, November 5, 2015

Reacția Nepotrivită A Patriarhului Daniel După Accidentul Din Cubul Colectiv !!!

După ce în primele zie de la accidentul nefericit din clubul bucureștean Colectiv, Biserica Ortodoxă Română nu s-a sinchisit să iasă în față măcar cu un mesaj de susținere față de victimele și familiile rămase în urma acetuia,iată că Preafericitul Daniel a luat parte marți la înmormântarea uneia dintre victime și anume femeia care făcea curățenie în club și în urma căreia au rămas cinci copii orfani.

Imediat după sujbă jurnaliștii prezenți la fața locului au încercat să smulgă câteva impresii de la acesta cu privire la poziția ștearsă pe care Biserica a avut-o în această perioadă. Aceste întrebări l-au iritat vizibil pe Preafericitul Daniel care a avut o reacție nervoasă și câteva răspunsuri acide la adresa celor prezenți și nu numai.

Acesta la întrebarea ”Ce rol are biserica?” a unui jurnalist acesta a început să spune că nu trebuie să învățăm noi biserica care este rolul ei. Totodată Patriarhul Daniel a spus că lumea trebuie să vină la biserică și nu să stea în cluburi și că nu dorește să facă vedetisme și de aceea a preferat să nu iasă în spațiul public.

El a mai spus că Biserica Ortodoxă Română va sprijini familia grea încercată a femeii de serviciu prin acordarea unor sume bănești fiecărui copil în parte. Dumneavoastră ce părere aveți în legătură cu poziția Bisericii Ortodoxe Române în legătură cu acest caz, credeți că trebuiau să fie prezenți preoții încă din seara acestei catastrofe și să se implice mai mult atât spiritual cât și material?

No comments:

Post a Comment