Sunday, November 1, 2015

Blonda Cu Volkswagen Încearcă Să-i Taie Calea Camionului - Stai Să Vezi Cum O Pedepsește Șoferul Acestuia

Disciplina în trafic și respectul între conducătorii autovehiculelor care fac parte din el ar trebui să existe în orice colț al lumii. Acest lucru cu siguranță ar conduce la o diminuare a numărului accidentelor în care de multe ori în final nu sunt doar pagube materiale ci mai mult există și pierderi de vieți omenești. În imaginile pe care le veți vedea în videoclipul de mai jos veți vedea unde duce încăpățânarea unor șoferi.

În traficul aglomerat de pe o autostradă din Statele Unite ale Americii are loc un incident care probabil se întâmplă zilnic pe șoselele din lumea întreagă. După cum veți putea vedea din imaginile suprinse de camera de supraveghere a traficului montată pe bordul camionului din imagini totul s-a întâmplat din nerespectarea unor reguli elementare de circulație.

Se poate observa cum inițial un șofer se încadrează de pe prima bandă pe a doua bandă pentru a devansa un camion, în tot acest timp șoferul camionului de pe care se filmează a păstrat viteza constantă. Dar imediat apare o șoferiță blondă cu un autoturism marca Volkswagen Passat care încearcă să se bage forțat în fața acestuia.

Șoferul de camion nu îi permite intrarea pe bandă chiar în față și își menține viteza constantă, dar aceasta intră peste el și are loc un incident nefericit în care mașinile se ciocnesc și mașina mai mică iese bineînțeles foarte șifonată. Voi ce părere aveți cine este principalul vinovat în această situație, credeți că șoferul camionului a dat dovadă de neînțelegere prin acest gest de a nu încetini ?

No comments:

Post a Comment