Sunday, November 22, 2015

A Tăiat Cu Foarfeca O Cutie De Coca-Cola - Ceea Ce Face Mai Departe Cu Ea Este Cel Mai Frumos Cadou De Crăciun !!!

După cum știți foarte bine Coca-cola este de multă vreme și probabil va fi și în continuare în ciuda campaniilor denigratoare, cea mai consumată băutură carbogazoasă de pe întreg mapamondul. Dar pe lângă celebritatea produsului an de an apar și zeci de reclame pentru a impulsiona clienții să consume în continuare această băutură. Așadar este aproape imposibil să nu cunoașteți reclamele celebre cu camionul de Coca-cola de sărbători.

Acestui bărbat i-au plăcut atât de mult aceste reclame încât s-a gândit că ar fi de-a dreptul spectaculos să își construiască propriul camion Coca-cola folosind doar materiale ce țin de celebrul producător. Așadar pentru acest proiect a utilizat cutii goale de Coca-cola precum și dopurile de la câteva pet-uri din această băutură.

Aproximativ 12 cutii de Coca-cola sunt necesare acestui proiect dar rezultatul final este absolut fantastic. După ce sunt tăiate și măsurate cu precizie aceste foi de tablă cu însemnele celebrului producător acestea sunt puse cap la cap pentru a construi mai întâi capul-tractor al camionului iar apoi remorca acestuia.

La construcția lui s-a avut în vedere lăsarea unui spațiu gol în interior pentru a putea crea cu ajutorul unei lanterne cu lumină de culoare albastră a senzației de camion identic cu cele care apar în reclame de sărbători pline de beculețe și cu însemnele Coca-cola. Acest camion în miniatură este ideal pentru a decora de sărbători casa dar și pentru a-l oferi cadou în această perioadă a anului.

No comments:

Post a Comment