Wednesday, November 4, 2015

Asta Înseamă Agricultură Adevărată - Fii ATENT Cum ARĂ Ogoarele Drăcia Asta !!!

Agricultura este în contextul actual al creșterii excesive a populației planetei una dintre cele mai importante ramuri ale economiei mondiale, dacă nu chiar cea mai importantă. Acest lucru nu este de ieri și de azi agricultura fiind prindipala îndeletnicire a strămoșilor noștrii încă din cele mai vechi timpuri. Dar pentru a avea o agricultură eficientă trebuie să dispui și de niște mașini și tehnologie pe măsură, așa că dacă vă doriți să vedeți cum se face agricultură ca la carte vă invit să urmăriți imaginile di videoclipul de mai jos.

Agricultura reprezintă cum bine știți În principal activitatea de cultivarea a solului pentru a crește plante dar nu numai. În acest termen generalist fiind incluse și activități ce derivă cum ar fi apicultura, piscicultura, zootehnia, acvacultura . Această activitate vă spuneam este cunoscută încă de acum 14000 de ani când oamenii au început domesticirea animalelor și cultivarea plantelor.

Agricultura este cea mai studiată îndeletnicire din perioada preistoriei. Jumătate din populația actuală a globului care numără peste 7 miliarde de oameni este angrenată în această ramură a economiei. Rolul acesteia este bineînțeles diferit în funcție de zonă pe întinsul pământului. Dacă spre exemplu în Nepal populația în proporție de 90% este implicată în aceasta activitate în țările puternic industrializate poate ajunge chiar și la un procent de doar 2% cum ar fi Regatul Unit al Marii Britanii.

Interesantă trebuie privită și evoluția tehnicilor de a lucra pământul sau de creștere a animalelor. Exemplu cel mai grăitor îl fac imaginile cu acest tractor capabil să are suprafețe impresionante într-o singură zi. Astfel de utilaje ar trebui folosite și la noi dar se pare că autoritățile au lăsat în urmă acest domeniu economic atât de important și și-au concentrat resursele materiale în domenii de activitate mai puțin vitale.

No comments:

Post a Comment