Friday, November 6, 2015

Când Am Văzut Că Pune Ziare În Adidași Credeam Că E Nebun - Dar Rezultatul E GENIAL !!!

Odată cu instalarea toamnei în țara noastră simțim pe propria piele vremea rece și mohorâtă. Dar nu uitați că acesta este doar începutul și că iarna bate la ușă mai ales că a mai rămas mai puțin de o lună până în decembrie. Vă invit așadar să vedeți imaginile din videoclipul de mai jos și să învățați cum să scăpați de câteva mici neplăcere sâcâitoare care apar odată cu vremea rece și precipitațiile fie ele sub formă de ploaie sau ninsoare.

Unul dintre cele mai enervante lucruri care le poți păți în anotimpurile reci și nu numai este încălțămintea udă cu care te întorci și care este atât de greu de uscat în condiții normale. Tot ce trebuie să faci de acum încolo este să introduci câteva foi de ziar în fiecare dintre acestea și ai rezolvat problema. Până dimineață toată încălțămintea va fi uscată.

O altă problemă este circulația aerului rece pe sub uși mai ales când temperaturile sunt foarte scăzute sau când vântul bate cu putere. Izolațiile cumpărate din magazinele de specialitate pot să coste sume foarte mari pe care poate nu sunteți discpuși să le scoateți din buzunar, dar iată că există o alternativă mult mai ieftină si la fel de eficientă.

Urmăriți așadar și celelalte trucuri pe care autorul acestui clip vi le împărtășește pentru a fi pregătiți de vremea răcoroasă și a nu mai avea aceste probeme absolut banale de acum înainte. Dacă v-au plăcut metodele pe care le-ați urmărit în aceste imagini nu ezitați să distribuiți mai departe acest videoclip pentru a le veni în ajutor și celoralalți cunoscuți ai dumneavoastră.

No comments:

Post a Comment