Thursday, November 5, 2015

A Strănutat Și I-a Picat Capul De Pe Umeri !!!

Un bărbat se afla pe o alee îngustă și aștepta să treacă lumea, dar când trecătorii au început să apară acesta a străduntat și dintr-o dată ceva neobișnuit s-a întâmplat, capul i-a picat de pe umeri ca și cum s-ar fi desprins de corp creând panică în jurul său. Bărbatul se numește de fapt Rich Ferguson și este magician profesionist, acesta a vrut să facă o demonstrație în fața locuitorilor din orașul său natal dar nu se aștepta ca acest videoclip pe care îl puteți vedea și dumneavoastră mai jos să fie vizualizat de peste 15 milioane de oameni.

Iluzionismul mai poartă popular și numele de magie și reprezintă o artă care executată în fața unui public are rolul de a îi delecta prin creerea unor iluzii sau realizarea unor trucuri care la prima vedere par imposibile sau chiar supranaturale. Aceste momente poartă denumirea de trucuri de magie sau iluzii.

Oamenii au fost atrași întotdeauna de lucrurile misterioase astfel că iluzionismul este unul dintre spectacolele preferate ale acestora. Probabil că toată lumea a auzit de David Copperfield care este cu siguranță cel mai cunoscut iluzionist din istorie. Acesta a venit cu tehnici de magie inovatoare și nu avea cum să nu rămână în istoria acestui tip de spectacol.

El a realizat o serie de trucuri absolut noi chiar în emisiuni televizate și a continuat să adune un număr impresionant de oameni la spectacolele sale live. Acesta este nu numai cel mai cunoscut ci și printre cei mai excepționali iluzioniști din lume și a făcut tot ce era de făcut în acest domeniu de la iluzionism clasic, manipulare și multe alte metode de divertisment prin intermediul magiei.

No comments:

Post a Comment