Monday, November 9, 2015

O Fată S-a Deghizat În Bărbat Și A Intrat În Mijlocul Unui Meci De Fotbal - Când Au Văzut Ce Le Face Au Zis Că Nu-i Adevărat !!!

Fotbalul este jocul care în ultima vreme atrage din ce în ce mai mulți spectator și nu numai. Chiar dacă la nivel mondial numărul cluburilor de fotbal sunt în continuă scădere, numărul celor ce practică acest sport a crescut. Asta s-a întâmplat datorită apariției competițiilor de fotbal pe teren redus unde și amatorii pot juca la un nivel destul de ridicat și pe diferite mize în funcție de organizare.

Dar întotdeauna a exista o prejudecată am putea să o numim, aceasta este că fotbalul este de fapt un joc pentru bărbați, un sport în care femeile nu sunt acceptate printre acestea sau dacă prin absurd ar fi, ele sunt privite cu alți ochi decât un bărbat. Pentru a scăpa odata pentru totdeauna de aceste probleme și a demonstra că nu există diferențe între bărbați și femei chiar și la fotbal a fost realizat un experiment cu o jucătoare profesionistă de fotbal pe numele ei Brenda Perez.

Aceasta și-a transformat înfățișarea într-una a unui bărbat autentic și-a schimbat numele în Dani Perez și a fost introdusă într-un meci în care jucau doar bărbați. Nici măcar antrenorul nu știa că elevul său este de fapt o elevă și de aceea l-a trimis cu toată încrederea fără să îl atenționeze să aibe grijă să nu se lovească sau să joace mai ușor.

Dar surpriza apare când această jucătoare pur și simplu le îndoadă picioarele bărbaților din echipa adversă și reușește câteva faze de mare efect prin care își câștigă admirația. În final ea își dezvăluie identitatea și stârnește un val de uimire atât din partea adversarilor cât și din partea colegilor. Voi ce părere aveți ar trebui să nu mai existe prejudecăți de genul femeile nu pot să facă ce fac bărbații la fel de bine ?

No comments:

Post a Comment