Wednesday, November 11, 2015

4 Bunicuțe Vin Îmbrăcate Ca La Biserică - Dar Când Se Dezbracă Îi Lasă Pe Jurați Fără CUVINTE !!!

În Marea Britanie a început isteria emisiunilor-concurs care au ca scop descoperirea de talente în urma unor preselecții care se întind pe o perioadă destul de lungă de timp și la care participă un număr impresionant de concurenți care mai de care mai talentat sau după caz mai netaentat. Urmăriți imaginile din videoclipul de mai jos și veți vedea că nu contează vârsta atunci când vine vorba de talent.

De obicei concurenții în marea lor majoritate sunt cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani rare fiind excepțiile când aceștia au vârsta diferită de valorile cuprinse în acest interval. Chiar și așa pe cele patru bunicuțe cu vârste de peste 60 de ani nu le-a împiedicat nimic să ofere publicului un spectacol de neuitat.

Jurații le-au privit cu ochi mari când au apărut pe scenă îmbrăcate parcă pentru o slujbă la biserică, dar în câteva secunde acestea s-au dezbrăcat de hainele nepotrivite pentru scenă și au rămas în ținute strălucitoare spre amuzamentul celor prezenți. Dar lucrurile nu s-au oprit aici imediat ce a început muzica acestea au început să danseze în ritm de step pe aceasta transmițând parcă celor prezenți bună-dispoziție și vitalitatea lor de neegalat.

Succesul acestora patru bunicuțe a fost apreciat cu aplauze la scenă deschisă atât din partea publicului dar mai ales din partea juraților care sunt destul de exigenți atunci când este vorba de preselecțiile pentru fazele următoare eleiminatorii ale competiției. Așadar cele patru bunicuțe au mers mai departe cu momentul neașteptat pe care l-au oferit celor prezenți.

No comments:

Post a Comment