Thursday, November 12, 2015

Un Băiețel De 10 Ani Cere Un Foc Să-și Aprindă Țigara - Stai Să Vezi Ce Pățește La FINAL !!!

Fumatul este probabil unul dintre cele mai răspândite vicii la nivel mondial. În anul 2011 cifra persoanelor care fuma pe Pământ a depășit 1 Miliard. În secolul al douăzecilea se estimează că au murit peste 100 de milioane de oameni din cauza fumatului iar anual peste 600 de mii de oameni mor din cauza fumatului pasiv. Așadar problema este destul de complexă mai ales că este un viciu care are repercursiuni grave asupra organismului.

În cele ce urmează în imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea un experiment social care are în prim plan problema fumatului la copii. Deși în lumea întreagă minorilor nu ar trebui să li se vândă țigări aceștia au acces permanent la ele și îngrijorător este faptul că numărul minorilor care fumează este în continuă creștere.

Băiețelul de doar 10 anișori a fost ”înarmat” cu un pachet de țigări și câteva puse strategic la ureche și trimis către adulți pentru a cere să i se aprindă o țigară. Deși lumea l-a blamat pentru faptul că fumează la o vârstă atât de fragedă au existat persoane care l-au ajutat să își aprindă țigara ceea ce a fost foarte șocant.

Însă povestea din final este cu adevărat șocantă. Un bărbat care a suferit cumplit de pe urma fumatului și și-a pierdut vocea și viața s-a schimbat în rău . Lecția pe care o spune în fața camerei de filmat este de-a dreptul cutremurătoare . Voi ce părere aveți ar trebui să existe sancțiuni mai aspre pentru cei care comercializează țigări către minori?

No comments:

Post a Comment