Wednesday, November 4, 2015

Un Copil Sărman Primește O Pungă Cu Mâncare De Pomană - Când Am Văzut Cum O Plătește În Final Mi-au Dat Lacrimile !!!

Zilele acestea am putut vedea și noi ce înseamnă într-un moment de grea încercare ca o națiune să se solidarizeze și să dea dovadă de spirit civic și de bunătate față de semenii aflați în suferință. În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea povestea de-a dreptul emoționantă a unui băiețel sărman iar tot ce vă recomand din suflet este să priviți finalul acestei povești care este o adevărată lecție de viață.

Povestea băiețelului începe cu mămica lui care se afla la pat grav bolnavă. Sătul să o vadă suferind acesta alege să se ducă la farmacie și neavând bani reușește să fure câteva medicamente care ar fi ajutat-o pe aceasta să se însănătoșească. Farmacista nu se lasă păcălită îl aleargă pe băiat și reușește să îl prindă în cele din urmă și să-i smulgă medicamentele din mână.

Toată scena cu pricina se petrece în fața unui negustor care o oprește pe femeie și îl întreabă pe cel mic pentru cine sunt medicamentel. Mai apoi acesta scoate niște bani și îi plătește femeii medicamentele pe care i le dă băiatului împreună cu ceva de mâncare. Gestul acestui om cu suflet mare veți vedea nu va rămâne uitat de băiat peste ani și ani.

Într-o zi după mulți ani de la aceast eveniment bărbatul negustor este răpus de boală și fata lui este nevoită să vândă toată afacerea pe care o aveau pentru a putea avea bani de spitalizare. Aceasta se afla la căpătâiul tatălui ei când primește nota de plată de la doctori. Convinsă că aceasta este o sumă fabuloasă deschide plicul cu repeziciune dar constată un lucru incredibil, suma pe care o avea de achitat era 0. Cel ce plătise totul era băiatul care fusese ajutat în urmă cu 30 de ani și ajunsese medic. Distribuie și tu dacă ți s-a părut emoționantă povestea aceasta și lecția de viață a băiețelului sărman.

No comments:

Post a Comment