Thursday, December 10, 2015

Un Grup De Tineri Își Băteau Joc De El - DAR Stai Să Vezi Reacția Bărbatului Acesta !!!

S-a întâmplat de multe ori să auziți sau chiar să întâlniți situații pe stradă sau în alte locuri publice în care un grup de tineri de obicei minori îl batjocoreau pe un altul. Un asemenea comportament este regretabil și se poate solda de multe ori cu consecințe deosebit de grave în dezvoltarea unui individ supus permanent la astfel de torturi psihice. Veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos un experiment social bazat pe această idee, extrem de educativ care vă va îndruma cum să reacționeați atunci când vedeți un astfel de incident.

Un grup de băieți pasionați de baschet se strâng la o masă într-un centru comercial agomerat cu o mulțime de necunoscuți în jur. Aici trei dintre aceștia încep să îl jignească în mai multe feluri pe al patrulea cu privință la incapacitatea lui de a juca bine baschet. Discuția are loc pe un ton ridicat tocmai pentru ca cei aflați în jurul lor să audă tot cea ce se întâmplă.

Experimentul a vrut să testeze spiritul civic a celor aflați acolo mai ales persoane adulte care ar fi putut să le semnaleze celor care îl batjocoreau că nu este bine ceea ce fac și că un astfel de comportament arată cât de prost crescuți sunt. Cu toate că nimeni nu a intervenit la început, în momentul în care cei trei băieți guralivi au plecat de la masă lăsându-l pe acesta singur au apărut și câteva persoane care au luat atitudine.

Aceștia au încercat să îi dea câteva sfaturi pentru a putea să scape de presiunea psihică pe care o astfel de batjocură poate să o creeze mai ales la vârste atât de fragede. Într-un final dintre cei ce au intervenit au putut fi învățate câteva lecții prețioase de viață capabile să facă ordine în astfel de momente.

No comments:

Post a Comment