Saturday, December 12, 2015

Șmecheraș Cu Mașină Tunată Îi Taie Calea Șoferului Cu Logan - Dar Stai Să Vezi RĂZBUNARE Ce-i Dă ASTA !!!

Pe străzile din lumea întreagă au loc accidente din motive care mai de care mai bizare. Pe lângă cele clasice datorate vitezei, neatenției la vola, alcoolului consumat există și incidente cauzate de nervozitatea și aroganța unora dintre participanții la trafic. Vei vedea în imaginile din videoclipul de mai jos ce înseamnă o astfel de aroganță și ce poți păți atunci când te crezi mai presus decât oricine pe lumea asta.

Incidentul s-a petrecu bineînțeles pe străzile din Mama Rusie și i-a avut protagoniști pe doi șoferi tineri. Unul dintre aceștia conducea o mașină modificată și a accelerat până în dreptul Loganului iar mai apoi s-a băgat intenționat să îi taie calea forțându-l pe acesta să frâneze violent. Chiar dacă aceștia se șicanaseră în trafic gestul necugetat avea să îl coste foarte scump după cum veți vedea în continuare.

Șoferul Loganului enervat de atitudinea celuilalt participant la trafic a hotărât să-și facă dreptate singur și atunci când a prins momentul potrivit mai precis la oprirea într-o intersecție i-a blocat calea de trecere șoferului arogan și s-a dat jos din mașină. Când acesta a deschis ușa malacul din Logan a început să îi aplice câteva lovituri extrem de dureroase cu care mai mult ca sigur l-a învățat minte pentru o bună perioadă de timp.

Acest incident este un exemplu bun pentru a învăța care nu este atitudinea pe care trebuie să o avem în trafic. Astfel că atunci când un alt participant la trafic greșește în fața noastră fără să se producă vreun accident trebuie să ne vedem liniștiți în continuare de drumul nostru altfel se pot petrece evenimente precum cel pe care tocmai l-ați urmărit.

No comments:

Post a Comment