Thursday, December 17, 2015

A Aprins O Lumânare Și A Băgat-o În Ureche - Pare CIUDAT, DAR Rezultatul E GENIAL !!!

Când vezi o persoană având o lumânare aprinsă în ureche te gândești că ceva bine nu poate fi la mijloc, dar după ce vei vedea imaginile din videoclipul de mai jos te vei convinge că această metodă este una absolut genială și te scapă de un drum costisitor la doctorul ORL-ist fără să implice nici un risc ceea ce ar părea greu de crezut la prima vedere.

Așadar această metodă ”tradițională” se adreseazo persoanelor care au probleme cu ceara din urechi. Aceasta poate fi foarte periculoasă la un moment dat pentru organismul unei persoane și vă poate afecta auzul în cele mai multe cazuri. Dacă vă este frică de medic sau pur și simplu din punct de vedere economic nu sunteți pregătiți pentru o vizită la el atunci puteți încerca metoda de înlăturare cu ajutorul unei lumânari.

Procedeul este simplu tot ce trebuie este să aveți o lumânare pe un suport de obicei de carton special prevăzut iar apoi să vă înarmați cu puțin curaj pentru că în ciuda faptului că pare o metodă periculoasă nu este deloc așa. Se fixează cu un carton sau un prosop lumânarea în ureche și se așteaptă să ardă până la semnul indicat.

După ce căldura emanată va absorbi ceara către exterior nu veți mai avea niciodată probleme cu auzul. O asemenea metodă nu este recomandată să fie folosită de mai mult de două ori pe an chiar dacă nu este periculoasă. Nu uitați că în ciuda metodelor astfel folosite la un moment dat va trebui să consultați și un medic specialist dacă problemele cu ceara din urechi continuă.

No comments:

Post a Comment