Thursday, December 24, 2015

Cea Mai Bună LECȚIE Primită De Un Șofer Indisciplinat În Trafic

Dacă ești șofer, știi că atunci când vine vremea rece și apare zăpada pe șosea vei avea cu siguranță probleme în trafic. Acest lucru nu se întâmplă neapărat datorită experienței tale în astfel de situații ci mai ales pentru că ceilalți participanți la trafic au reale probleme să înțeleagă că orice detaliu contează în astfel de situații. Un exemplu concret îl veți vedea și în imaginile din videoclipul când unui șofer i se oferă cea mai bună lecție pe care putea să o primească în trafic vreodată.

O să vă surprindă cu siguranță când vă voi spune că evenimentul nu are loc în mama Rusie ci într-o țară în care oamenii sunt considerați mult mai civilizați și anume Canada. Un șofer s-a oprit la un moment dat în mijlocul șoselei iar acest lucru i-a obligat pe cei aflați în spatele său să frâneze brutal în condiții de drum alunecos.

Șoferul de pe mașina căruia este filmată toată întâmplarea se dă jos de la volan și se duce cu o perie spre mașina oprită în mijlocul drumului. Cu peria îi curăță zona din jurul stopului din partea stângă a mașinii. Șocat de gestul acesta șoferul mașinii se dă jos pentru că a crezut că i-a făcut ceva rău, dar abia apoi a înțeles că de fapt i se făcuse un bine și că el trebuia să se preocupe de acest lucur înainte să pornească la drum.

Astfel de situații sunt destul de des întâlnite în trafic, asta pentru că mulți șoferi nu se gândesc la faptul că mai există și alți participanți la trafic și se cred singuri pe drum. Voi ce părere aveți de gestul făcut, credeți că merita o pedeapsă mai drastică din partea celorlalți?

No comments:

Post a Comment