Wednesday, December 23, 2015

Ce Poți Să Pățești Atunci Când Îți Parchezi Mașina Aiurea Pe Două Locuri !!!

Dacă ești șofer măcar o dată te-ai aflat și tu în situația să nu găsești loc de parcare dar în tot acest timp cât ai căutat să vezi că alți conducători auto și-au lăsat fără rușine mașinile parcate pe două locur fără să îți lase nici o alternativă de a ocupa unul dintre acestea. În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea reacția unui bărbat atunci când vede o mașină parcată pe două locuri, probabil mulți dintre voi nu vor fi de acord cu metoda lui dar eu cred că aceasta este cea mai bună soluție în a-i disciplina pe acei șoferi care nu se gândesc și la binele celor din jurul lor.

Probabil dacă dumneavoastră ați vedea o mașină parcată în asemenea hal ați transmite doar câteva vorbe de duh personal sau telepatic șoferului care a îndrăznit să facă acest lucru dar nimic mai mult. Ei bine acest tânăr a băgat spaima în șoferi cu metoda lui, deși în final s-a dovedit să fie mai mult un semnal de alarmă decât o pedeapsă.

Acesta a luat un spray care se stergea ușor și a început să traseze linii pe tabla mașinii în dreptul în care era delimitat un loc de parcare de celalalt. După ce a făcut pe toată caroseria mașinii acest lucur, în ștergătorul de la parbriz a prins un bilet cu o scurtă explicație de ce a făcut acest gest și le-a murdărit mașina.

Mulți dintre șoferii care s-au întors la ”locul faptei” și-au ieșit din minți, pentru că nu au știut la prima vedere că această vopsea se curăță ușor. Dar probabil de acum înainte aceștia vor fi mult mai atenți atunci când vor parca și vor avea grijă să nu mai lase mașina pe două locuri de parcare, respectându-i în acest fel și pe ceilalți conducători auto.

No comments:

Post a Comment