Tuesday, December 22, 2015

A Pus Valetul Să-i Parcheze Lamborghini De 200.000 Euro - Când Am Văzut Ce Face Asta Am Leșinat De Râs !!!

Există o vorbă care spune că o mașină sport puternică nu se împacă bine cu natura și cu oamenii înalți. Întâmplarea pe care o veți urmări în imaginile din videoclipul de mai jos vine să confirme acest lucru și în același timp vă va amuza teribil când veți vedea reacția din final a valetului.

La un hotel dintr-o stațiune de lux un client a venit cu un Lamborghini Aventador Roadster și s-a oprit în fața acestuia. Conform obiceiului acesta i-a lăsat cheia mașinii valetului pentra a putea să o parcheze în parcarea subterană a hotelului. Dar imediat după ce proprietarul mașinii a intrat în hotel valetul s-a văzut într-o situație de-a dreptul jenantă. Acesta nu a putut să intre pur și simplu în mașină datorită înălțimii pe care o avea astfel că a trebuit într-un final să se lase păgubaș și să închidă mașina care a rămas în fața hotelului neparcată.

Lamborghini este un celebru constructor de automobile originar din Italia care are sediul în Bologna. În momentul de față compania aparține concernului german Audi AG, deținut la rândul său de cei de la Volkswagen. Compania a fost înființată în anul 1963 de către un om de afaceri italian care avea la momentul respectiv o fabrocă ce producea tractoare, foarte cunoscută pe piața respectivă.

Mașinile Lamborghini sunt cunoscute pentru design-ul original pe care îl au precum și pentru performanțele tehnice, motoarele dezvoltând sute de cai putere iar vitezele maxime atinse fiind unele amețitoare. Totodată prețul acestor bolizi este unul pe măsură cel mai ieftin Lamborghinii fiind peste 100.000 de euro.

No comments:

Post a Comment