Friday, December 11, 2015

Au Pus O Fetiță De 4 Ani Să Conducă Ditamai Camionul Volvo - Când Am Văzut Continuarea Mi S-a Tăiat Răsuflarea !!!

Este știut faptul că cei de la Volvo produ printre cele mai sigure mașini din lume fie că vorbim despre atutoturisme sau chiar camioane. Pentru a arătat încă o dată cât de rezistente sunt produsele lor suedezii s-au gândit la cel mai neobișnuit test-drive care a existat vreodată. Priviți imaginile din videoclipul de mai jos și o să vi se taie și dumneavoastră răsuflarea când veți vedea cum este condus un camion Volvo de zeci de tone de către o fetiță în vârstă de doar 4 anișori.

Micuța Sophie a fost aleasă în urma unui casting să conducă noul camion Volvo FMX. Aceasta a primit pentru experiment o telecomandă care ghida un camion nou nouț într-un poligon special amenajat. Ea a putut să folosească această telecomandă după bunul plac astfel că a supus noul produs al suedezilor la cele mai dure teste.

Este evident că micuța a fost entuziasmată de cum poate să conducă un adevărat monstru de zeci de tone pentru că nu-i așa mulți dintre șoferi nu au ocazia să conducă măcar o dată în viață o asemenea minunăție. Deși trebuia să parcurgă un circuit cu obstacole Sophie se pare că nu a ținut prea mult cont de ele și a condus după propriile ei reguli.

Mai mult decât atât la un moment dat a întors capul să urmărească un avion care trecea peste spațiul unde se afla și a pierdut controlul camionului iar acesta s-a dat peste cap o dată dar a putut continua ”cursa cu obstacole”. Se pare că reclama a prins mai bine decât se așteptau cei de a Volvo asta pentru că în doar câteva zile a strâns milioane de vizualizări pe internet.

No comments:

Post a Comment