Monday, December 7, 2015

Ce Face O Blondă Atunci Când Vrea Să Se Răzbune Pe Iubitul Ei !!!

Nikki și John sunt doi tineri îndrăgostiți care și-au făcut un canal de youtube plin cu filmulețe reprezentând farse pe care și le-au făcut între ei. Totul a pornit de la o glumă pe care John a vrut să i-o facă frumoasei sale iubite de 1 aprilie iar de atunci aceștia și-au făcut un obicei să își păcălească la un anumit interval de timp persoana iubită și să posteze pe internet pentru a se amuza și ceilalți. După cum veți vedea și în imaginile din videoclipul de mai jos farsele acestora au milioane de vizualizări și sunt extrem de amuzante.

De data aceasta Nikki sătulă de faptul că iubitul ei stă toată ziua pe canapea și se joacă pe consola Playstation a vrut să îi dea o lecție acestuia și după cum veți vedea la final i-a și reușit. Mai întâi pentru a pune în aplicare păcăleala aceasta a trebuit să distrugă canapeaua pe care John își pierdea mai mult de jumătate de zi jucându-se cu ochii ațintiți în televizorul de pe măsuța din fața acesteia.

A decupat-o cu mare atenție creând astfel un loc în care putea să se adăpostească fără să fie văzută de acesta. După ce s-a asigurat că are spațiul necesar pentru a se ascunde în canapea. A pus pernele desupra și s-a ascuns în interiorul canapelei așteptând într-o poziție nefirească ca John să vină și să își reia activitatea de zi cu zi.

Când acesta a venit în living și a încercat să se așeze Nikki a ieșit de sub canapea facându-l pe acesta să se albească tot la față datorită sperieturii trase. Probabil că de acum încolo s-a învățat minte și nu își va mai neglija iubita cum o făcea înainte ba dimpotrivă îi va da mai multă atenție. Cu toate astea fiți siguri că John îi va întoarce ”favoarea” iubitei sale printr-o altă farsă la fel de neașteptată.

No comments:

Post a Comment