Friday, December 11, 2015

RÂZI CU LACRIMI !!! Compilația Celor Mai GROAZNICE Femei La VOLAN !!!

Printre conducătorii auto circulă diferite legende cum că cei mai slabi șoferi ar fi femeile. Această legendă a fost contrazisă de foarte multe ori când am putut să vedem doamne și domnișoare ieșind admirabil din situații limită care s-au petrecut pe neașteptate în trafic. Cu toate acestea cineva s-a gândit să facă o compilație cu cele mai penibile momente care le au în prim plan pe șoferițe. Urmăriți aceste imagini în videoclipul de mai jos și vă asigur că veți râde mai ceva ca la o piesă de comedie la teatru.

Și acum pentru a vă demonstra că tot ceea ce vedeți în aceste imagini este doar o întâmplare și că femeile nu sunt chiar așa rele șoferițe cum ar spune unii iată că un raport al poliției rutiere din România ne arată că din totalul accidentelor petrecute pe străzile patriei noastre doar un procent de 5% din ele este provocat de către femei.

Este adevărat că numărul total al șoferițelor este mult mai mic decât cel al bărbaților dar chiar și așa spre exemplu foarte puține dintre acestea au fost depistate la volan conducând sub influența unor băuturi alcoolice sau a unor substanțe interzise. Astfel că dacă se poate face o stastistică se va observa că acestea sunt mult mai disciplinate în trafic decât bărbații, chiar dacă unii le condamnă că sunt mai molcome în executarea unor manevre în timpul condusului.

Acestea spre exemplu sunt foarte rar prinse călcând pedala de accelerație peste limita de viteză admisă legale ceea ce confirmă încă o dată discipilina de care dau dovadă atunci când se află la volanul autoturismelor. Din aceste statistici putem spune că s-a spulberat mitul conform căruia femeile sunt cei mai dezstruoși șoferi din trafic.

No comments:

Post a Comment