Saturday, December 12, 2015

A Luat O Rolă Goală De Hârtie Igienică Și A Început Să Înoade Fire De Lână Pe Ea - Rezultatul E Absolut GENIAL !!!

Odată cu venirea lunii Decembrie simțim cum se apropie și sărbătoarea Crăciunului cu pași repezi. Pentru aceasta trebuie să te pregătești din timp cu cadouri pentru cei apropiați fie că este vorba de rude sau prieteni. Dar dacă bugetul este destul de limitat anul acesta în ceea ce privește cadourile de sărbători atunci ai putea fi interesat în această metodă extrem de simplă de a crea ceva plăcut folosind doar câteva obiecte extrem de ieftine. Privește imaginile din videoclipul de mai jos și vei descoperi cele mai frumoase cadouri pe care le poți face chiar cu mâna ta simplu, rapid și ieftin.

Handimania este o comunitate formată din artiști,designeri tot felul de persoane cu o imaginație bogată și extrem de inventive. Aceștia s-au adunat online și au creat un canal de youtube care vă arată cum să vă faceți cu propriile mâini și folosind materiale extrem de ieftine și ușor de procurat tot felul de lucruri utile pentru voi și gospodăria voastră.

Pentru aceste mini căciulițe din lână nu aveți nevoie decât de câteva role de carton de la sulurile de hârtie igienică, o foarfecă, un creion, o riglă și câteva fire de lână colorate. După ce ați strâns toate acestea nu vă rămâne decât să urmați instrucțiunile pe care le găsiți în imaginile acestui clip și veți reuși să faceți cele mai originale și mai drăguțe cadouri pentru crăciun.

Aceste minicăciulițe din lână sunt ideale pentru a fi atârnate în pomul de Crăciun sau pur și simplu expus în diferite locuri din casa unde locuiți dumneavoastră. Prietenii și rudele vor fi bucuroase să primească așa ceva de la dumneavoastră. Distribuiți mai departe acest videoclip cu prietenii de pe Facebook și cine știe poate veți avea și dumeavoastră ocazia să primiți de la unul din ei de Crăciun o super minicăciuliță din lână.

No comments:

Post a Comment