Wednesday, December 16, 2015

Când Am Văzut Că Își Face Noduri Ciudate Pe Mână Nu Știam Ce Să Cred - Dar Rezultatul E Un Cadou GENIAL !!!

Dacă și tu ești adeptul cadourilor de Crăciun pentru cei dragi personalizate sau făcut de mâna ta atunci imaginile din videoclipul de mai jos sunt exact ceea ce îți trebuie în încercarea ta de a le face o surpriză celor apropiați cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Vei învăța să faci singur în propria casă cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi.

Tot ce aveți nevoie pentru a pune în practică și a da formă acestui cadou este multă răbdare, cele două mâini ale dumneavoastră, două ghemuri din fire groase din orice materiale plăcut la atingere și instrucțiunile pe care le veți vedea în videoclipul acesta. Veți putea obține în doar 30 de minute sau chiar mai puțin în funcție de îndemânarea dumneavoastră cadoul ideal pentru persoanele dragi.

Urmând întocmai instrucțiunile din imagini veți obține o superbă eșarfă dublă infinită care este ideală pentru sezonul rece care tocmai s-a instalat peste țara noastră. Bineînțeles că puteți combina și mai multe culori după preferințele dumneavoastră sau ale persoanei pentru care faceți acest cadou.

Videoclipul acesta a fost pus la dispoziție de comunitatea de pe youtube denumită ”Handimania”. Acesta a adunat peste 11 milioane de vizualizări și este unul dintre cele mai apreciate tutoriale ale acestora. Comunitatea ”Handimania” este un grup care se adresează cu tutoriale de tot felul celor care doresc să își creeze propriile obiecte vestimentare, de uz casnic sau de orice natură cu mâinile proprii fără a le cumpăra de-a gata. Urmăriți pe canalul acestora de youtube o mulțime de astfel de videoclipuri la fel de interesante.

No comments:

Post a Comment