Thursday, December 3, 2015

Fumezi ?! Atunci Trebuie Neapărat Să VEZI ASTA !!!

Sunt convins că cei dintre dumneavoastră care nu fumați s-au gândit măcar o dată în viață să îi spună unui fumător că nu este bine ce face și că sănătatea lui precum și a celor din jur va avea de suferit în timp datorită acestui viciu. Dar pentru a convinge un fumător să renunțe o vorbă ca aceasta este echivalentă cu a nu îi zice nimic.

După cum știți producătorii de țigări din întreaga lume sunt obligați prin lege ca pe ambalajul acestora să imprime imagini cu diferitele tipuri de consecințe devastatoare ale acestui viciu asupra sănătății corpului uman. Chiar dacă imaginile sunt de-a dreptul înspăimântătoare se pare că pe fumători nimic nu îi poate determina să renunțe la plăcerea lor nocivă.

Cifrele la nivel mondial sunt absolut îngrijorătoare în anul 2012 se estima că aproximativ 1 miliard din populația planetei noastre fuma în fiecare zi, iar tendința era evident de creștere a numărului fumătorilor. Acest lucru poate fi ușor de intuit având în vedere că 30 de ani mai devreme în anul 1980 la nivelul întregii lumi numărul total al fumătorilor era de ”numai” 700 de milioane de oameni.

Campaniile masive anti-fumat la nivelul întregii lumi au acaparat toată mass-media dar se pare că eficiența acestora este la fel ca a vorbelor de care vă spuneam în începutul articolului. Cele 7 Secunde ale acestui videoclip însă ar trebui să le dea de bănuit celor dintre dumneavoastră care fumează că acest viciu nu iartă. Dintre cele 2 perechi de plămâni, una este a unui fumător și se poate observa diferența ca de la cer la pământ.

No comments:

Post a Comment