Sunday, December 13, 2015

Are Un Bombeu De-ți Bați Nevasta - Dar Stai Să Vezi Cum Arată Din Față !!!

Dacă vreți să vă binedispuneți cu adevărat în această zi atunci nu trebuie să ratați videoclipul de mai jos. Cu siguranță veți fi surprinși de ce se întâmplă în el dar la fel de adevărat veți râde cu lacrimi când veți vedea continuarea. Bărbatul care l-a realizat trebuie să recunoaștem a avut o idee genială.

Celebrul creator de farse de pe youtube FouseyTUBE a veni cu o idee care probabil vă va scandaliza în primă fază. Acesta și-a lucrat pentru mai multe luni la sala de fitness posteriorul și a reușit să ajungă la dimensiunile unei fete astfel că și-a luat o pereche de colanți pe el și a dat drumul la treabă ieșind așa în plină stradă.

Mai mult el s-a așezat aplecat în spatele mașinii cu capul în portbagaj și a așteptat până au trecut primii bărbați prin zonă. Aceștia nu s-au abținut să nu se uite la bombeul acestuia dar când au văzut că este bărbat le-a dat cu virgulă rău de tot. Unii nu s-au mulțumit să privească lacomi spre el ci mai mult au început să fluiere sau să facă aprecieri neserioase la adresa lui. Rezultatul de fiecare dată în final a fost același: Șoc total !!!

Unii dintre ei au vrut să sară la bătaie dezamăgiți că farsorul nostru nu era cu adevărat fată, dar în final toată lumea a râs și s-a simțit bine la fel cum sper că s-a întâmplat și cu dumneavoastră. Farsa a strâns peste 38 de milioane de vizualizări devenind astfel una dintre farsele de top de pe întregul internet fiind și foarte apreciată în comentarii ideea acestuia.

No comments:

Post a Comment