Thursday, December 17, 2015

Șmecherul Cu BMW X6 A Vrut Să Se Bage Cu Japca În Fața Tirului - Dar Stai Să Vezi Continuarea !!!

În traficul din ziua de azi există fel de fel de incidente între șoferi care mai de care mai recalcitranți. Dar ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos eu unul personal nu am putut să o încadrez în nici un tipar al incidentelor din trafic pe care le-am văzut până acum atât pe străzile din țara noastră cât și pe cele din străinătate.

Pe imagini se poate observa cum la un moment dat în coloană un șofer care conduce un Bmw x6 apare din partea dreaptă a tirului pe care se află montată o cameră de supraveghere a traficului și încearcă să se bage forțat în fața acestuia. Șoferul de TIR nu vrea să îl lase și de aici pornește o scenă de film veritabil.

Șmecherul cu Bmw se enervează și coboară să îl învețe o lecție pe șoferul de TIR care nu l-a lăsat să facă ce vrea el în trafic cu mașina. Dar când vede că la volanul camionului se află un tip mult mai corpolent decât el se sperie se dă înapoi și scoate de la spate, surpriză, un pistol cu care începe să îl amenințe pe bietul șofer de tir.

Incidentul continuă câteva minute bune șoferul de camion fiind supus unei terori permanente și amenințat cu pistolul continuu dacă nu îl lasă pe el și pe alți șoferi să treacă în față în coloană. Astfel de evenimente nu au ce căuta în trafic și ar trebui ca organele care asigură ordinea să fie mai atente cu cei cărora le permit să dețină asemenea arme.

No comments:

Post a Comment