Monday, December 7, 2015

FAZA Anului În Fotbal !!! Uite Ce A Făcut Portarul Înainte De Penalty Pentru Ca Adversarul Său Să Rateze

Trebuie să recunoscă faptul că fotbalul pe lângă faptul că este unul dintre cele mai îndrăgite și mai vizualizate sporturi în zilele noastre, este și sportul meu favorit. Dar vă mai mărturisesc și că în peste 25 de ani de când urmăresc meciuri de fotbal nu am mai pomenit o asemenea fază precum cea făcută de acest portar în timpul unui meci oficial. Priviți imaginile din videoclipul de mai jos și spuneți drept: Ați mai văzut așa ceva?

În timpul meciului din campionatul de fotbal al Germaniei dintre FC Köln și Augsburg s-a petrecut un moment ce probabil va intra în istoria fotbalului. La una dintre fazele meciului cei de la Fc Köln au obținut un penalty și evident că jucătorii s-au bucurat pentru acestă situație în timp ce adversarii erau foarte supărați.

Însă ceea ce a urmat probabil va fi preluat de acum înainte de din ce în ce mai mulți portari într-o astfel de situație de joc. Portarul celor de la Augsburg nu s-a panicat și s-a dus în dreptul punctului cu var cu scopul chipurile să protesteze față de decizia luată de arbitru. Dar după cum au surprins și camerele de luat vederi treaba lui a fost alta de a se afla acolo în momentul premergător execuției.

Acesta a făcut cu călcâiul ghetelor de fotbal câteva mici gropi scoțând la suprafață pământul umed de sub gazon. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca în momentul execuției să se întâmple ceva cu jucătorul pregătit să șuteze dar se pare că acesta nu a putut să-și țină echilibrul și a alunecat exact în momentul în care se pregătea să trimită mingea spre poartă. Viteza acesteia a fost vizibil micșorată iar portarul a avut timp să se întindă și să respingă mingea ce se îndrepta spre plasa portții sale. Ingenios nu-i așa ?

No comments:

Post a Comment